Миналата седмица движението на цената на Bitcoin (BTC) остана спокойно. Сега обаче

...
Миналата седмица движението на цената на Bitcoin (BTC) остана спокойно. Сега обаче
Коментари Харесай

Bitcoin срещу Ethereum: Кое има по-висок потенциал за растеж?

Миналата седмица придвижването на цената на Bitcoin (BTC) остана умерено. Сега обаче той надвиши равнището от $40,000 XNUMX, което демонстрира евентуален път за възобновяване. Общата пазарна капитализация на Биткойн остана на 828.78 милиарда $, а отвореният интерес (OI) за биткойн беше регистриран на 17.98 милиарда $. Степента на присъединяване на китовете беше избрана на 2.31%. В момента 82.45% от притежателите на биткойн са „ на облага “, което демонстрира позитивна възвръщаемост на инвестицията.

Обемът на търговия с крипто деривати доста понижа, спадайки с 55% до 21.50 милиарда $. Въпреки това, общата пазарна капитализация на биткойн остана на 828.78 милиарда $, а отвореният интерес (OI) на биткойн беше регистриран на 17.98 милиарда $. Ликвидациите през последните 24 часа надвишиха 13.37 милиона $, което демонстрира напън за продажба.

За съпоставяне, Ethereum се търгуваше на цена близо $2,280 и непретенциозно реализира дневното си нарастване. Изтъргуваният размер спадна съвсем на половина до 8.44 милиарда $, а общата пазарна капитализация беше 275.03 милиарда $. OI на Ethereum беше 7.79 милиарда $, с ликвидации на обща стойност 4.35 милиона $.

Данните на IntoTheBlock дават информативни детайлности за двете криптовалути. Общите такси за транзакции на биткойн понижиха с 39.08%, достигайки 25.93 милиарда $, което демонстрира понижаване на транзакциите с висока стойност. Дневните дейни адреси се усилиха със 7.76%, достигайки 979,300 XNUMX, отразявайки нарастване на потребителската интензивност.

Салдото на притежателите на сметки леко се увеличи до 581.26 милиарда $. По-специално, обменните чисти потоци понижиха доста със 129.87%, достигайки негативна стойност от -71.71 милиона $. Степента на присъединяване на китовете беше избрана на 2.31%. В момента 82.45% от притежателите на биткойни са „ на облага “, което демонстрира позитивна възвръщаемост на инвестицията, пише bg.bitcoinethereumnews.com.

За Ethereum забележителният размер на търговия също понижа с 49.58% до 2.14 милиарда $. Дневните дейни адреси се усилиха с 9.94%, достигайки 595,640 218.04. Балансът на притежателите на сметки в Ethereum се увеличи до 405.1 милиарда $. Обменните чисти потоци фрапантно понижиха с 96.24%, достигайки негативна стойност от -36.89 милиона $. Степента на присъединяване на китове за Ethereum е доста висока при 71.70%, а XNUMX% от притежателите са „ на облага “, което демонстрира позитивна възвръщаемост на инвестицията.

Намаляването на общите такси за транзакции за Bitcoin и Ethereum допуска релативно понижен търговски интерес от страна на вложителите. Отрицателните обменни чисти потоци и за двете демонстрират, че потребителите изтеглят активите си от тържищата. IntoTheBlock също означи, че както Биткойн, по този начин и Етериум са имали повече от 30% понижение на таксите за транзакции, което го приписва на понижаване на пазарната волатилност и по-малко незабавни транзакции сред потребителите.

На какво залагат анализаторите?

Крипто анализаторът Михаел ван де Попе съобщи в обява: „ Аз персонално имам вяра, че Ethereum ще надмине Биткойн през идващия интервал и това стартира с утвърждението на ETF. “

Ван де Попе акцентира „ голяма разлика в покачването на седмичната стойност “ и насочи вниманието към сериозната опозиция при 0.06 BTC. Ван де Попе също предвижда по-голяма консолидация преди евентуален прогресивен тренд на пазара.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР